| 15 maja ruszamy... | |
Wysłany: Nie Maj 15, 2005 14:13:15 |
|
|
Admin |
Administrator |
|
|
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dziś 15 maja rusza nowe forum dotyczące piłki nożnej. Serwis będzie się na pewno rozwijał i to tylko dzięki Wam drodzy Userzy. Mam nadzieję, że palców nie będziecie żałować i będziecie pisać dużo postów na forum.
Jednocześnie bardzo Was proszę o szacunek do innych kibiców. Nikt nie chce się kłócić w sprawie swoich ulubionych klubów, więc to uszanujcie. |
|
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Wto Maj 17, 2005 14:51:34, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
|
|
|
|
| :D | |
Wysłany: Pon Maj 16, 2005 21:29:05 |
|
|
|
Nie jestem kibicem Piłki Nożnej, ale postaram sie odwiedzać to Forum i pisać na nim co nieco. Nawet jak nie będe sie znała na rzeczy hehe...
Pozdrawiam...
P.S. Zaloguje sie potem bo teraz czasu nie mam... |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Maj 17, 2005 15:56:41 |
|
|
Admin |
Administrator |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam pierwszego uczestnika na forum. Mam nadzieję, że to tylko początek odwiedzin.
Zawsze miło jest widzieć czyjś post na forum, oprócz swoich |
|
|
|
|
|
| No a jak... | |
Wysłany: Wto Maj 17, 2005 21:31:23 |
|
|
|
Admin napisał: |
Zawsze miło jest widzieć czyjś post na forum, oprócz swoich |
Znam to skądś. A dokładniej z mojego Forum. Napoczątku były moje tematy, ale potem zalogowały sie 2 osoby i już jakoś to idzie. Ale nadal szukam chętnych na odwiedzanie mojego Forum. Mam nadzieje że jakoś to będzie... |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Maj 20, 2005 14:55:23 |
|
|
wtc |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam Od razu na poczatku sie przyznam ze pilka nozna za bardzo sie nie interesuje ale przeczytalem na forum fora.pl ze admin ma tu jakies problemy z frekwencja... Moim zdaniem to miedzy innymi dlatego ze o pilce noznej jest bardzo duzo for. Mysle ze powinienes zareklamowac swoje forum na innych forach czy stronach o takiej wlasnie tematyce.
Cóż moge dodac od siebie... Sprobuje jakos pomoc, zareklamuje to forum na swoim A jak bedzie dalej to zobaczymy :roll:
pozdrawiam |
|
|
|
|
|
Wysłany: Pią Maj 20, 2005 14:58:13 |
|
|
Admin |
Administrator |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wielkie dzięki za poprawienie frekwencji. Zaraz po Tobie zarejestrował się inny użytkownik, więc forum może w końcu ruszy. |
|
|
|
|
|
Wysłany: Czw Maj 26, 2005 00:20:10 |
|
|
KhazaR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Admin napisał: | Wielkie dzięki za poprawienie frekwencji. Zaraz po Tobie zarejestrował się inny użytkownik, więc forum może w końcu ruszy. |
Witam wszystkich a szczególnie admina! Jestem z forum rownież piłkarskim. www.premiership.fora.pl
Również proszę o poprawienie frekwencji u mnie przy okazji powiem, że szukam modów i grafików, a także webmasterów.
Admina proszę o kaontakt na GG. |
|
|
|
|
|
| | |
Wysłany: Czw Maj 26, 2005 14:03:13 |
|
|
Admin |
Administrator |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hehe. Ale ja nie mam GG.
Jak coś ważnego chcesz to napisz mi na PW, ale od razu mówię, że nie będę moderował Twojego forum, gdyż w planach mam przenieść forum na inny serwer i mam troszkę roboty, a nie chciałbym się brać za coś, czego później nie będę robił. Taki już jestem - sumienny
Jeśli chodzi Ci o coś innego, jakieś porady, doświadczenia (na razie skromne), albo masz jakiś inny problem to pisz na PW. Na pewno odpowiem. |
|
|
|
|
|
Wysłany: Pią Kwi 20, 2007 18:40:49 |
|
|
15886 |
|
|